Min vagn0

Du har inga varor i din kundvagn.

 0

Logga in för att spara

Hur man väljer

Varje kvinna vill se perfekt på sitt bröllop eller andra formella offentliga tillfällen. Passformen nedan ger information som kan vara användbar för dig när du väljer en perfekt stil för din kroppstyp och tema.

1. A-linje

Universell smickrande är A-line siluetten verkligen en tjejs bästa vän. Genom att försiktigt flamma från axlarna ner, skys det kurvor i stället för att hålla fast vid dem, för att skapa en elegant silhuett.

Är denna stil för dig? Om du är petite A-Line lägger du till illusionen av längd; Om du är lång kan det lägga till fullhet, och om du har kurvor du hellre skulle täcka, gör A-linjen det också.

2. Bollkappa

Den mest traditionella av alla klädsilhouetter, kulklänningen lägger till kurvor genom att accentuera midjan och flyter graciöst in i en full kjol. Kjolen är utmärkt för att gömma hela höfterna och skapa en underbar timglasfigur.

Är denna stil för dig? Ett perfekt val för formell eller "saga & rdquo; inspirerade händelser, gör bollkappstilen en underbar klassisk bröllopsklänning. Se bra på de flesta kroppstyper.

3. Kolumn / Mantel

Figurhängande kolumnklänningar kommer i en mängd olika stroplösa och baklösa stilar. Denna moderna stil har blivit populär bland brudar som vill ha ett elegant eller strandbröllop.

Är denna stil för dig? Ett elegant val för alla med breda axlar eller smala, atletiska byggnader, det kan också förlänga en petit figur. Men om det finns vissa områden som du hellre inte skulle accentuera, kanske det inte är stilen för dig.

4. Havfrue / trumpet

Känd som trumpet eller "passform och flare" är mermaidklänningar monterade överst och känns dramatiskt runt knäet.

Är denna stil för dig? Mermaid silhuetter accentuera bysten, midjan och höfterna ger en timglasfigur, så det är perfekt för att visa upp dina kurvor.

5. Empire

Denna empire silhuett har ett liv med hög midja direkt under bysten. Utseendet kan vara antingen mjukt eller flytande eller mer strukturerat och klassiskt, beroende på tyget och klippningen som används.

Är denna stil för dig? Empire Silhouette drar uppmärksamhet upp, förbättra midjan medan mjukning av höfterna gör det till ett bra utseende för de flesta kroppstyper.

6. Mini

För den super sassy bruden slutar den allt populärare brudsminjen långt över knäna och är perfekt för att visa upp ett par sexiga stift.

Är denna stil för dig? Den passar bäst för informella eller utomhusbröllop och är särskilt lämpligt för sommarstrandbröllop. Lika smickrande för längre brudar med långa ben eller kortare brudar som vill dyka upp längre på sin speciella dag.

7. Knälång

En annan stor titt på en vardaglig brud slutar denna kappas hem precis under knäet.

Är denna stil för dig? Många petit eller kurviga brudar väljer denna stil för både elegans och komfort. Bäst för cocktailbröllopsmottagningar eller bröllop under varmare månader.

8. Te-längd

Klänningar i te-längd har en ben som faller någonstans mellan knäets botten och botten av kalven, vilket skapar en elegant men avslappnad stil. Populär på 1950-talet är denna stil ett bra val för dem som vill lägga till en tappningslag till sitt bröllopsemble.

Är denna stil för dig? Te-längd klänningar är idealiska för att visa upp dina ben och uppmärksamma ett vackert par skor! Ett populärt val som en & andra; & rdquo; klä för att byta till för din mottagning.

9. Ankel-längd

Ankel-längdsklänningen häms precis vid anklarna och visar därmed dina fötter och skor. Kjolen kan vara antingen full eller passande.

Är denna stil för dig? Perfekt för brudar som vill presentera sig som smart, snygg och modern. Eftersom den här kjolens rygg inte rör marken är det också mycket eftertraktade för utomhusbröllop eller för bruden som bara inte vill ha gäster som går på cindydressy!

10. Golv längd

Bara lite längre än ankellängdens brudklänning, är den här stilens kjol inte avsedd att dra på golvet utan snarare flyta bara inches ovanför den. Vissa golvlängdsklänningar kommer med detaljering längs kanten för att accentuera stilen.

Är denna stil för dig? Snarare än att ha dina skor och fötter som är täckta av din klänning, kan du synas ofta och balansera ut & rsquo; ditt bröllopsemble. Varför inte lägga till en annan färg till ditt bröllopsemble, till exempel rött och ha på sig ett par skor i den färgen? Gästerna blir glatt överraskad när de ser ett slående par skor som tittar ut när du går nerför gången!